PHOTO BOOTH

Ukoliko želite da izbegnete klasično poziranje i fotografije koje su identične i pomalo dosadne, pogledajte šta nam nova tehnologija i kreativni organizatori proslava I vencanja donose kao inovaciju.

Verujemo da se svi sećate onih malih kabina za fotografisanje koje smo imali prilike da viđamo u filmovima. Vreme je učinilo da padnu u zaborav, ali su od skoro uspele da pronađu svoju novu primenu na korporativnim i privatnim događajima. Ovaj nov i moderan način fotografisanja je dobio svoje ime – Photo Booth kabina za fotografisanje.

Photo Booth kabine su lep primer kako je jedna skoro zaboravljena,  retro stvar modernizovana i prilagođena savremenim potrebama i tržištu.

Šta je Photo Booth? Photo Booth je uređaj u kom se nalazi hardver sa softverom za fotografisanje. U ponudi imamo zatvorenu kabinu i Open air koncept. Photo Booth je poklon gostima, posetiocima, klijentima…. On pruža zabavu koja se pamti, ali i instant uspomenu za poneti.

Photo Booth  se postavlja na lokaciju koju Vi odaberete, a na fotorafijama dole možete videti kako ona izgleda. Vrlo je jednostavno za korišćenje, tako da svako može da se snađe i sa lakoćom napravi željene fotografije. Sve što je potrebno da uradite jeste da stanete ispred i prostim klikom na ikonicu koja se nalazi na touch screen-u pokrenete odbrojavanje… 5, 4, 3, 2, 1… Za to vreme je potrebno da zauzmete odgovarajuću pozu i … ptičica. Tako napravite 4 fotografije za redom. Nakon toga birate filter, koji može biti u boji, crno beli, sephia… *Sledeći korak podrazumeva da te fotografije opciono podelite na Facebooku, Twitteru, pošaljete sebi na mail.. Za to vreme već su odštampane kopije vaših fotki.

Ono što takođe dobijete uz ovu kabinu i što ove fotografije čine tako posebnim jesu props, šašavi dodaci koje možete koristiti tokom slikanja. Na vama je da odaberete svoj omiljeni detalj i napravite nezaboravne uspomene.

OPEN AIR BOOTH

 

„Open air“ Photo Booth je nastao iz potrebe za kompaktnijim i modernijim Photo Booth-om. Pruža više opcija i ima istu mogućnost za fotografisanje, ali je mnogo praktičniji za manji prostor.  Pogodan je za manje proslave, modernog je dizajna i nema kabinu, pa se fotografisanje vrši na otvrenom prostoru odabranom za Foto kabinu. Takođe i ovde imamo mogućnost korišćenja rekvizita, ali i odabira pozadine po vašem izboru.

,

SUVENIRNICA NA BRODU

Odabir pravog poklona nikad nije lak zadatak. Uvek se postavlja pitanje da li je poklon odgovarajući, da li je previše skup, previše običan… Mi smo se potrudili da napravimo veliki izbor SUVENIR  poklona vrhunskog kvaliteta koji će bez izuzetka oduševiti primaoca.

Sa ponosom vam predstavljamo I nudimo nas suvenir magnet sa slikom broda koji se nudi po  najpovoljnijoj ceni u nasoj prodavnici, I on je savrsena uspomena na boravak u Beogradu I krstarenje njegovim rekama.

 

Suveniri za korporativne proslave

 

Jahting klub Kej se potrudio I ustedeo vreme nasim klijentima koji organizuju korporativne proslave kod nas na brodovima, I omogucio kupovinu paket suvenira po najpovoljnijim cenama.

Pakete suvenira mozete pokloniti vasim saradnicima,poslovnim partnerima ili zaposlenima kao znak zahvalnosti na uspesnoj sadasnjoj ili buducoj saradnji, I kao secanje na krstarenje beogradskim rekama.

Za vase goste i korporativne klijente smo obezbedili tri poklon paketa:

 1. PAKET 1 – Ekonomik 480,00 rsd
 • Plastični foto magnet – motiv Beograda
 • Privezak promo plastični – motiv Beograda
 • Oslikan čokanj u kutijici – motiv šljiva
 1. PAKET 2 – Standard  2.160,00 rsd
 • Foto magnet – motiv Beograda
 • Privezak metalni – motiv Beograd ili Srbije
 • Oslikani čokanji 0,03 na drvenom držaču 4/1 u kutiji – motiv šljiva
 • Metalni otvarač magnet manji

+ gratis magnet sa značenjem imena za svaki paket

 1. PAKET 3 – LUX     4.800,00 rsd
 • Metalni magnet – motiv Beograda li Srbije.
 • Panoramski foto magnet – motiv Beograda.
 • Privezak metalni – motiv Beograd ili Srbije
 • Oslikani čokanji 0,03 na drvenom držaču 6/1 + oslikana flaša – motiv šljiva
 • Metalni otvarač masivni.
 • Komplet podmetača za čaše 6/1 u kutijici.
 • Šolja u kutji – motiv Beograda.

+ gratis magnet sa značenjem imena za svaki paket

+ gratis plastični foto  magnet – motiv Beograda

 1. PAKET BROD KEJ – 2.800,00 rsd
 • Mornarska majca sa logom
 • Kapetanska kapa
 • Magnet-motiv krstarenje Beogradom

Svi paketi mogu biti brendirani sa logom vase firme.

, ,

ANIMACIJA NA BRODU-Srpsko kolo sa KAPETANOM I DOMACINOM BRODA

Pri kraju svakog redovnog krstarenja,posada i zaposleni na brodu na celu sa domacinom broda, koji je obucen u tradicionalnu srpsku nosnju, igraju Uzicko kolo i ujedno pokazuju korake i redosled istih, svim prisutnim gostima…

Ideja igre je animiranje prisutnih ,pruzanje jos jednog pozitivnog iskustva i zelja da se oseti na pravi nacin duh Srbije.

Dodjite da plovimo i zaigramo kolo!

,

FOTO PRODAVNICA-SLIKANJE SA ZAPOVEDNICOM BRODA

Zelimo vam srdacnu dobrodoslicu u JAHTING KLUB KEJ FOTO PRODAVNICU!

Jahting Klub Kej  pruza mogucnost da sacuvate vaše najdraže uspomene sa krstarenja u vidu fotografija i stavite ih u album koji ćete i kroz mnogo godina moći da prelistate sa svojim najdražima.

Slikanje sa posadom broda je uvek bila jedna od najiteresantnijih desavanja na svakom krstarenju, I time vodjeni nas klub se potrudio da svojim gostima omoguci takav trenutak za pamcenje.

Glavna atrakcija je slikanje sa zenskim kapetanom-zapovednicom broda koja je prva zena kapetan na nasim prostorima. Medijski poznata , svakako doprinosi jos vecoj popularnosti I zeljom putnika da se fotografisu sa njom.

U nasoj ponudi mozete pronaci izradu fotografije na najsavremenijoj digitalnoj labaratoriji.Boje su verne originalu a trajnost je zagarantovana.